We are hiring – accountant for the office in Esbjerg, Denmark

Udadvendt bogholderi – og regnskabsmedarbejder

søges til international virksomhed, som leverer konsulentydelser til shippingbranchen. Kontoret i Esbjerg mangler forstærkning og søger derfor en ansvarsbevist bogholderi og regnskabsmedarbejder. 

Vores motto er: 

Customer service is not a department 

– it is the way we do business!

Derfor er din positive indstilling til tæt og konstruktivt samarbejde overfor kunder såvel som leverandører og kollegaer et ufravigeligt krav. Dette også når det går stærkt og der er mange opgaver i gang samtidig.

Løsninger skal oftest drøftes med andre. Det er derfor nødvendigt, at du har en naturlig nysgerrighed for at forstå ydelserne.

Om jobbet:

Vi tilbyder eget kontor på vores adresse i centrum af Esbjerg, i en uformel og flad organisation. Vores kommandoveje er korte og kollegaerne engagerede. Vi tilbyder en fast stilling, som udgangspunkt på 25-30 timer pr. uge efter nærmere aftale.

Du bliver en del af en agil og voksende international virksomhed, hvor vi er både fast ansatte og freelancers og dette i hele verden – fra China til Panama, fra Finland til Syd Afrika. 

De primære arbejdsopgaver er behandling af indkomne og udgående faktura og i den forbindelse kunde og leverandørkontakt, som oftest på engelsk. Ydermere står du for vores bogholderi i E-conomic samt kreditkort afregninger. 

Da vi er ISO certificeret er udarbejdelse og optimering af procedurer en helt naturlig del jobbet.

Du vil indgå i et team som er baseret i Esbjerg samt i Flensborg. Hverdagen vil være i Esbjerg, enkelte dagsture til Flensborg må forventes.

Dine kompetencer:

• Du taler og skriver dansk og engelsk og gerne tysk.
• Du har gode IT-kompetencer og gerne kendskab til e-conomic.
• Erfaring med ovenstående beskrevne arbejdsopgaver.
• Med godt humør klarer du også opgaver der falder uden for dit umiddelbare kompetenceområde.

Dine personlige egenskaber:

• Du er udadvendt og super serviceminded.
• Du er kvalitetsbevidst og engageret.
• Du er selvkørende, robust og tager ansvar for dine opgaver.

Ansøgningsfrist: 16.05.2021

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Diana Holmgaard via mail. Send gerne din ansøgning allerede i dag, da vi behandler ansøgningerne løbende og finder vi det rigtige match venter vi ikke på at ansøgningsfristen er udløbet. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send din ansøgning til diana.holmgaard@nordic-maritime-solutions.com

Skriv gerne ”service-minded bogholderi og regnskabsmedarbejder” i emnelinjen. 

 Vi glæder os til at høre fra dig!

Download
press release